Bezig met opzoeken

Lastminutes.be vond deze aanbieding voor jou!
Wij helpen jou graag een volgende keer verder.
 
Je wordt nu omgeleid naar onze partner

Aanbiedingen

Wat prijs/kwaliteit betreft, een absolute topper. Het Hotel du Parc geniet een centrale ligging en is een gekend adres in Oostende. De brasserie wordt drukbezocht door de lokale bevolking. Het hotel werd gebouwd in 1932, de originele art-deco-elementen bleven tijdens de renovatie behouden. Verrassend anders ...
 
Hotel Du Parc ***
OOSTENDE, KUST, BELGIE
VANAF
42
Dit parkhotel biedt een zalige oase van rust op een steenworp van de animatie van Valencia - het beste van twee werelden ... Dankzij het knus, uitnodigend interieur voelt u zich onmiddellijk thuis in dit knap charme­hotel. De uitmuntende keuken is een extra troef voor het welslagen van uw verblijf. Warm aanbevolen !
 
Ad Hoc Parque ****
BETERA, VALENCIA, SPANJE
 
VANAF
49
 
Hoe speciaal kan een verblijf zijn ? In het Amstel Botel logeert u namelijk op het water. Een zeer aparte ervaring in een van de meest multiculturele steden ter wereld ! Dit drijvend hotel ligt aangemeerd aan de NDSM-Pier 3, aan de rivier de IJ - een van de nieuwste artistieke en culturele locaties in Amsterdam. 
    
    De voormalige NDSM-scheepswerf is vandaag een cultureel centrum waar zo'n 250 kunstenaars werken aan o.m. film en theater, en waar festivals en tentoonstellingen plaatsvinden. Diverse trendy cafés en restaurants. U zit op 5 minuten van de ringweg A10 en het centrum is vlot bereikbaar met de gratis veerpont (tot 24 uur) of de gratis bus naar het Centraal Station
 
Amstel Botel ***
 
AMSTERDAM, NEDERLAND
 
VANAF
59
Het Kamala Beach Resort ligt direct aan het rustige strand van Kamala Beach en op ca. 500 meter van het kleine dorp Kamala. Een ideale keuze voor heerlijke zonvakantie! Het resort ligt direct naast het Sunwing Kamala Beach Resort en u mag ook gebruik maken van deze faciliteiten.
Kamala Beach
Resort ****
KAMALA BEACH, PHUKET, THAILAND
10 DAGEN
899
Khao Lak ligt ten noorden van Phuket en bestaat uit een aaneenschakeling van uitgestrekte zandstranden, 20 km lang. In het binnenland zijn de bergflanken begroeid met ongerepte jungle. De regio is gegeerd omwille van de ontspannende rust en de prachtige natuur. Het is een rustige, geliefde badplaats voor een familievakantie.

Een rustig gelegen resort, volledig opgetrokken in klassiek oosterse stijl. Het grote hoteldomein ligt aan een hagelwit zandstrand en is begroeid met tropisch groen. U geniet er van natuur, zon, zee en strand. Een traditioneel oriëntaals paradijsje langs de Andamanse kustlijn.
Khao Lak
Laguna Resort ****
KHAO LAK, PHUKET, THAILAND
 
10 DAGEN
999
 
U zult zich hier al snel op uw gemak voelen! De kamers in een SUNEO CLUB zijn ruim, hebben frisse kleuren en voelen direct comfortabel aan. Het dagelijks entertainment is voor alle leeftijden en wordt georganiseerd door gastvrije en spontane SUNEO CLUB hosts. En 's avonds geniet u van het heerlijke 'around the world' buffet. Kon het maar altijd vakantie zijn.
Arinara Bangtao
Beach Resort ****
BANGTAO BEACH, PHUKET, THAILAND
 
10 DAGEN
879
Let's socializeLastminutes.be
© 2021 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Newsletter