Bezig met opzoeken

Lastminutes.be vond deze aanbieding voor jou!
Wij helpen jou graag een volgende keer verder.
 
Je wordt nu omgeleid naar onze partner

Zoek je last minute citytrip

Vertrek van
Naar
Vertrek
Terug
Volwassenen
Kinderen

Zoek je last minute huurwagen

Ophaalpunt
Oppik datum
Inlever datum

Zoek je last minute vlucht

Vlucht van
Naar
Vertrek
Terug
Volwassenen
Kinderen (-12 jaar)
 
Heen en Terug      Enkele reis
Last minutes Vluchten

Last Minute Vluchten Praag

Huurwagens

Huurwagens Praag

 Last Minute Citytrips

Last Minute Citytrips Praag

Goedkope last minute citytrip naar Praag

Je waant je er in een magisch en poëtisch decor van een historische film. De stad van Kafka, kristal en de Karelsbrug laat niemand onberoerd. Bezoek in Praag onder andere het oude stadsplein met het astronomisch uurwerk, de 14de eeuwse voetgangersbrug over de Moldau, het Wenceslasplein en de Praagse burcht. Onderweg zie je mimespelers en schilders aan het werk. Ontdek zelf waarom Praag één van de mooiste steden van Europa is. Wedden dat deze stad je nooit meer loslaat?

Goedkope vluchten naar Praag

Vluchten naar Praag worden overal op het internet aangeboden. Omdat het aanbod zo groot is ziet men soms door de bomen het bos niet meer. Lastminutes.be bied je de oplossing! Via onze site krijg je meteen een duidelijk overzicht van de goedkoopste tickets beschikbaar. In één oogopslag kan je alle prijzen en vluchtopties vergelijken, zodat beslissen kinderspel wordt. Naast vliegtickets is lastminutes ook jouw gids doorheen de jungle van hotels in Praag. Wij bieden je steeds de scherpste hotelprijzen aan om er echt een onvergetelijk verblijf van te maken.

Wat inspiratie voor een citytrip naar Praag

Als inwoner van Praag groeide Franz Kafka uit tot één van de belangrijkste schrijvers van de 20ste eeuw. Laat je inspireren door bezoek aan zijn geboortehuis in de Maiselovastraat en ontdek zelf waar Kafka boeken schreef als Die Verwandlung. Zowel het geboortehuis als zijn laatste rustplaats zijn een bedevaartsoord voor liefhebbers van literatuur. Verder kan er ook een van de meest speciale en moderne gebouwen in europa vinden. Met als bijnaam het dansende huis, is dit gebouw met zijn typisch golvend lijnenspel een ontwerp van Frank o Gehry. De Canadese architect die ook bekend is voor zijn ontwerp van het Guggenheim-museum in Bilbao.

Tips and tricks voor een last minute citytrip naar Praag

  • Tijdsverschil: Tussen Brussel en Praag is er geen tijdsverschil
  •  Beste Reistijd:  Je kan Praag best bezoeken in de lente of de herfst. Vooral in april, mei en oktober is Praag schitterend. In de zomer kan het drukkend warm zijn met veel regen en de winters zijn erg koud.
  • Munteenheid: Tsjechische kroon
    In Praag kun je niet betalen met de Euro, maar moet je betalen met kronen. Het is af te raden om euro's te wisselen bij wisselkantoren in de stad, want door de koers verlies je erg veel. Je kan best geld afhalen in één van de vele bankautomaten.
  • Fooi: In Praag is een fooi van tien procent bij eten en drinken gebruikelijk.Om te voorkomen dat je tweemaal betaald, controleer je best de rekening op fooi die reeds inclusief is.
  • Reisdocumenten: Via http://diplomatie.belgium.be kan je steeds de meest up-to-date informatie vinden voor Belgen die naar het buitenland reizen. Uw Belgische identiteitskaart is voldoende om te reizen of te verblijven binnen de Europese Unie, maar indien u buiten de Europese Unie reist heeft u een paspoort nodig.
  • Gezondheid:  Voor de juiste informatie omtrent vaccinatie raden wij je aan contact op te nemen met jouw huisarts.
Let's socializeLastminutes.be
© 2021 | Privacy Policy
All Rights Reserved

Newsletter